sunnuntai 29. syyskuuta 2013

heppamätsäreissä ja syksyistä menoa

Olimme viime viikolla mäthshowssa. Lastasimme Nellan traileriin. Se meni hyvin.. Matka ei ollut  pitkä. Perillä Nella oli iha ihmeissä, se varmaan ajatteli mis me ny ollaan. Mutta Nella rauhoittui kun sai suunpielet vihreeks.Kehässä meni hyvin saimme sinisenruusukkeen.Kun menimme sinisten kehään niin yhttäkkiä Nella kaatui ja olimme yhdessä kasassa. Pelästyin kauheasti.
Mutta meihin ei onneksi sattunut. Voititn paras juniorhändler  palkinnon.

Tänään treenasin Soffen kanssa. Nella teki jättiloikan. Yritin saada Nellan hyppäämään lähenpäätä.
sain Nellan menemään aika hyvin ja olin tyytyväinen. Soffia oli klipannut Nellan ja pepunpäällä on iiiiiiiihana sydän <3

Pääsin tänään Soffen kanssa maastoon. Ravailimme pitkin polkuja. Huijasimme äitiä että laukkasimme se melkein uskoi. Oli ihanaaaaa.
Kiitos Soffe jaToffee <3

mätshowssa

poseeraus3 kommenttia:

  1. Eihän nyt noin saa äitiä huijata. Hermostuu vielä. On se kiva, kun sinulla Soffe-ystävä <3

    VastaaPoista
  2. Moi! Olen nyt ladannut kaikki videot mitkä löysin blogista niin koneelleni, ja yritän tehdä sen Nellan esittelyvideon. Laitan siihen sitten jonkun kivan musan, luultavasti enkun kielisen. Ja niisät videoista... Latasin ne nyt luvattomasti, mutta toivottavasti ei mitään ongelmaa siitä ainakaan synny. Tosin latasin ne vaikkakin koneeni saattaa seota, toivottavasti ei. Ja saa Allukin ehdottaa jotain musaa.

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa kivalta Milla :) t. Ansku

    VastaaPoista